Care sunt cele mai eficiente metode de epilare?

admintoni

In Blog Posted

Societatea in care traim impune reguli din ce in ce mai stricte in ceea ce priveste imaginea si ingrijirea personala. Daca in trecut totul se rezuma la rochii si accesorii, femeile de astazi trebuie sa acorde o atentie sporita machiajului, coafurii si modului finetii pielii. O femeie ingrijita este o femeie care nu are par in niciun alt loc al corpului in afara de cap, motiv pentru care una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le ia este de a alege metoda perfecta de epilare.

Conform celor de la Toni Stonescu, unul dintre cele mai importante saloane din Bucuresti, ce ofera servicii de epilat Dorobanti, exista mai multe metode de indepartare a parului nedorit.

1. Cremele depilatoare. Sun rapide, usor de aplicat si eficiente. Din pacate, nu sunt eficiente p termen lung, parul crescand rapid inapoi. De asemenea, dupa aplicatii repetate prezinta riscul de a genera diverse iritatii ale pielii.

2. Lama de ras. Este cea mai ieftina si cea mai usoara varianta prin care poate sa fie indepartat parul de pe corp. De regula, lama este folosita in zona picioarelor si a axilei si este indicata doar in situatii in care nu exista alte solutii la indemana. Din pacate, epilarea cu lama de ras poate sa duca la tot felul de iritatii si bubite la nivelul pielii, precum si la par crescut sub piele.

3. Epilatorul electric. In ultimii ani au aparut din ce in ce mai mult solutii de epilare electrice. Epilatoarele moderne ofera flexibilitate, sunt delicate si pot fi folosite oriunde, chiar si sub apa. Daca vrei sa folosesti corect un epilator electric este bine sa faci un dus cald pentru a deschide porii, dupa care sa treci cu el de mai multe ori pe o zona. Este o solutie usor de folosit, insa de multe ori poate sa rupa firele de par. De asemenea, parul foarte scurt nu il poate indeparta.

4. Epilarea cu ceara. Multa lume spune ca este cea mai eficinta metoda de epilare iar motivul principal este faptul ca dupa o astfel de epilare, parul isi incetineste cresterea. Din pacate, la fel ca si in cazul epilatorului electric, epilarea cu ceara nu este potrivita pentru parul foarte mic. De cele mai multe ori este destul de dureroasa, motiv pentru care multe femei refuza sa o foloseasca.

5. Epilarea definitiva. Denumita si fotoepilare, epilarea definitiva indeparteaza parul cu ajutorul luminii intens pulsata sau cu ajutorul laserului. Este o solutie destul de ieftina, nu doare si este de durata. Nu este o solutie chiar definitiva, insa parul va fi indepartat pentru cativa ani. Pentru eficienta cat mai mare este nevoie de aproximativ 8 sedinte, una pe luna fiind suficienta.

0 Comments

Leave a Comment