Despre Met Ball…La Modul Serios

admintoni

In Blog Posted

Când vedetele sosesc la ceremonia decernării premiilor Oscar, covorul roşu reprezintă doar o etapă până la momentul culminant. Altceva se întâmplă în cazul participării la Met Ball din New York – gala anuală de strângere de fonduri pentru renumitul Institut de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă – unde covorul roşu ESTE premiul. Acesta este locul unde moda şi frumuseţea nu au limite, unde se nasc starurile şi unde Katy Perry şi Cara Delevingne au fost perfect coafate. Haideţi să vedem!

Când MARA o întâlneşte pe CARA

Actriţa-model Cara Delevingne a făcut furori pe covorul roşu cu rochia ei neagră tip colivie şi accesoriul statement purtat pe cap. Pentru o asemenea ţinută, coafura Carei avea nevoie de implicarea unui profesionist cu o viziune serioasă. Este vorba de hairstilista Mara Roszak, care a folosit Color Butters de la Joico – şampoane colorante cu efect de balsam intens care se îndeparteaza după circa zece spălări – pentru a oferi accentul cheie al coafurii cu ţepi a Carei. Iată cum s-a ajuns la această capodoperă:

  • Mai întâi, Mara a creat un amestec Joico Color Intensity Color Butter din nuanţele Mov Purpuriu şi Roz Trandafiriu – combinaţie ce a creat nuanţa perfectă pentru a complimenta rozul obrajilor şi al buzelor Carei.
  • Ulterior a aplicat amestecul pe părul umed al Carei, l-a lăsat să acţioneze pentru 5 minute, după care l-a îndepărtat integral.
  • A urmat o uscare rapidă a părului pentru a crea volum şi textură (era foarte important ca părul Carei să fie vizibil deasupra accesoriului de pe cap).
  • După uscare, Mara a aplicat Joico Hair Shake Liquid To Powder Texturizer pentru a putea modela coafura şi a conferi mobilitate părului.
  • După îmbrăcarea rochiei şi montarea coroanei statement, Mara a aplicat Joico Power Spray Fast-Dry Finishing Spray pe toată suprafaţa părului Carei pentru un plus de fixare.

PĂR DE ÎNGER

Specialistul Joico, Rick Henry, cunoaşte foarte bine stilul nonconformist al lui Katy Perry – doar este hairstilistul ei pentru turneul Witness. Tot el este şi cel pentru care nimic nu este mai important decât îmblânzirea părului clientului. Când Katy a decis să spargă toate barierele convenţionalului şi să-şi întindă aripile pe covorul roşu, Rick a trecut la acţiune şi i-a oferit blondul perfect asortat ţinutei de înger auriu.

  • Prima dată e fost culoarea. În acest caz, Blonde Life Lightening Powder cu oxidant LumiShine (20 vol) pentru rădăcini. Rick a lăsat amestecul să acţioneze pentru 35 de minute.
  • A urmat Blonde Life Lightening Powder împreună cu oxidantul LumiShine (vol 10) pentru a aduce un plus de intensitate vârfurilor. Acest amestec a fost aplicat şi lăsat să acţioneze pentru ultimele zece minute.
  • La final, s-a făcut nuanţarea, folosind ½ 10SB şi Clear.
  • Și acum styling-ul: după ce a uscat cu prosopul părul tuns pixie al lui Katy, Rick a aplicat Heat Set Blowout Perfecting Crème pentru a proteja firul de păr de deteriorarea prin căldură.
  • Odată părul uscat, a folosit Joico Beach Shake, care conferă o textură glam, o hidratare satinată şi crează efectul de dezordine “perfectă” a unei coafuri de înger rock.

0 Comments

Leave a Comment