Epilarea cu ceara ramane una dintre cele mai bune metode de indepartare a parului si in 2019

admintoni

In Blog Posted

Indiferent ca il urasti sau nu, parul de pe corp continua sa creasca, uneori chiar si dupa sesiunile “miraculoase” de epilare definitiva cu laser sau cu IPL. In timp ce inca mai exista femei care prefera sa il lase sa creasca atat cat doreste natura (totusi, parul creste din anumite motive: cladura, igiena si pentru a proteja impotriva frictiunii), cele mai multe doresc sa il elimine, apeland la una dintre multele metode de epilare din ziua de azi, care includ rasul cu lama, epilarea cu ceara, cu epilatorul, indepartarea parului folosind diferite creme si epilarea definitiva cu IPL sau cu laser.

Cu atat de multe optiuni pe piata, cum poti afla care este metoda cea mai buna pentru tine? Ai doua raspunsuri: experimentand sau apeland la cea mai populara metoda, epilarea cu ceara.

Epilarea cu ceara, la fel ca eliminarea parului folosind epilatorul, vine cu o reputatie serioasa, dar este temporara. Cu toate acestea, are efecte de lunga durata, lasand pielea fina pana la 3-4 saptamani. Este totusi considerata a fi mai buna decat metoda in care se foloseste epilatorul deoarece nu provoaca foliculita.

Epilarea cu ceara

Unde functioneaza cel mai bine?

Beneficiile epilarii cu ceara sunt universale, deoarece, in afara de gene si parul de pe cap, aceasta metoda poate fi utilizata peste tot. Zonele sensibile, cum sunt axilele si zona inghinala, vor fi mai susceptibile in a simti durere, astfel ca doar persoanele cu rezistenta mare la disconfortul fizic ar trebui sa foloseasca epilarea cu ceara in aceste locuri. Daca te gandesti sa-ti faci epilare cu ceara in zona inghinala, mai bine ar fi sa-ti faci la picioare inainte. Astfel iti vei putea da seama daca zonele sensibile ale corpului tau sunt pregatite pentru acest lucru.

Cum se utilizeaza?

Epilarea cu ceara se face cel mai bine de catre un expert. Vei gasi o multime de experti in cosmetica in saloanele din Bucuresti si din restul tarii, noi insa iti recomandam salonul epilat Dorobanti, unde personalul este calificat, experimentat in astfel de proceduri si foarte prietenos. Multi oameni evita sa foloseasca ceara in zonele mai sensibile din cauza experientelor neplacute, dar daca sunt facute de un cosmetician de incredere, sesiunile de epilare devin mai placute si mai putin dureroase, avand de asemenea rezultate mai bune.

Cum te poti pregati in prealabil?

La fel ca in cazul tuturor celorlalte metode de indepartare a parului in care firele sunt smulse de la radacina, exfolierea este cel mai bun prieten al tau. Pregateste-te cu o seara inainte folosind o exfoliere delicata pe corp pentru a ajuta parul sa iasa mai usor. De asemenea, este important sa te hidratezi, atat printr-un consum mare de apa cat si prin utilizarea cremelor de corp. Nu in ultimul rand, trebuie ca parul tau de pe corp sa aiba cel putin 2 centimetri lungime pentru a putea fi eliminat in mod eficient. Daca are mai putin, va fi rupt, nu smuls de la radacina.

0 Comments

Leave a Comment