Katy Perry Alege Violet Pentru Turneul European

admintoni

In Blog Posted

Katy Perry are din nou părul violet. Noua culoare a fost aleasă special pentru cel mai recent turneu european al lui Katy de către Rick Henry – stilistul său şi specialistul salonului celebrităţilor Nine Zero One. Această nuanţă atrăgătoare, cu umbre violet, care oferă părului un aspect mătăsos cu străluciri îndrăzneţe de culoare, a fost obţinută folosind Color Butter Purple de la Joico.

Dacă eşti, precum Katy, genul curajos care preferă nuanţe nonconformiste şi cauţi o gamă care să-ţi ofere o colorare care să dureze până la zece spălări, atunci Color Butter Purple este ceea ce trebuie să alegi. Îţi oferă rapid o schimbare radicală, fără să fii obligată să păstrezi culoarea pentru mai mult timp, aşa cum este în cazul vopselei permanente. În plus, acest produs hibrid îţi oferă o combinaţie super în acelaşi flacon – plăcerea colorării în nuanţa preferată îmbinată cu hrănirea şi repararea structurii firului de păr.

CUM POŢI SĂ OBŢII Culoarea lui Katy…

Amestecă 15 ml Joico Color Butter Purple cu 30 ml Joico K-PAK Intense Hydrator, până obţii tonul de violet pe care Rick l-a ales pentru Katy. (Oare e doar o coincidenţă că e şi culoarea Pantone a anului? Credem că nu.)
Aplică amestecul pe părul ud, proaspăt spălat, lasă să acţioneze pentru 10 minute. După acest interval, îndepărtează amestecul prin limpezire, spală părul cu un şampon delicat, apoi stilizează după cum vrei. Pentru a obţine stilul perfect “imperfect” al lui Katy, Rick recomandă utilizarea Joico Body Shake sau Hair Shake, apoi modelează cu vârfurile degetelor pentru un aspect natural.

(Pentru o colorare de lungă durată, utilizează vopselele semipermanente Color Intensity, Clear Mixer şi Indigo. Amestecă 15 ml Clear Mixer cu 8 ml Indigo. Aplică pe părul decolorat până la blond 10 şi lasă să acţioneze pentru 20 de minute.)

MACHIAJUL duce totul la un alt nivel…

Atunci când alegi o culoare îndrăzneaţă pentru păr, e absolut necesar să susţii provocarea şi cu un machiaj pe măsură. Poţi să “copiezi” look-ul lui Katy utilizând o paletă de culori de la roz la albastru:

Buze: luciu de buze Covergirl Katy Kat, nuanţa Kitty Karma
Pleoape: fard de pleoape Covergirl Katy Kat, nuanţa Hot Kat
Gene: gene false Covergirl Katy Kat, model Fluffy Kat
Obraz: fard Covergirl Instant Cheekbones Contouring Blush, nuanţa Purely Plum.

katyPerry-purple-products

0 Comments

Leave a Comment