Katy Perry…Floarea de Cireş…şi Părul Roz

admintoni

In Blog Posted

Joico a apărut recent în paginile People Magazine, graţie realizărilor profesionistului său, Rick Henry, de la salonul celebrităţilor Nine Zero One din Los Angeles, cel care a creat adorabila coafură în culoarea florii de cireş a lui Katy Perry pentru partea asiatică a celui mai recent turneu al cântăreţei. Acum îţi punem şi ţie la dispoziţie paleta de culori, formula şi chiar trucurile de frumuseţe folosite pentru a obţine acest look.

M-am îndrăgostit de o mulţime de flori de cireş, din Tokyo până în Coreea de Sud,” spunea Katy pe pagina ei de Instagram, unde a şi dezvăluit noua ei coafură roz. (Dar şi de o poşetă strălucitoare Hello Kitty, am adăuga noi.) Transformarea a fost surprinzător de simplă, deoarece Katy fusese vopsită blond platinat tot anul, ceea ce a fost perfect pentru utilizarea nuanţei roz a Joico Color Butter, un produs ce reprezintă o modalitate rapidă de a adăuga un plus de feminitate şi care durează până la 10 spălări. Acest produs hibrid combină colorarea amuzantă cu funcţia de reparare a firului de păr în acelaşi flacon – aşa că nu a fost de mirare că Rick l-a ales pentru celebrarea în stil propriu a noului turneu al lui Katy. “Am folosit Color Butter de la Joico, în nuanţa roz, pentru tot procesul de vopsire – e o gamă de colorare foarte uşor de utilizat,” a explicat Rick editorilor PeopleStyle. “Dat fiind că ea era deja blondă, întregul proces, de la început până la sfârşit, a durat cam 30 de minute.”

Cum obţii rozul lui Katy…

Amestecă 8 ml de Joico Color Butter, nuanţa Pink, cu 60 ml balsam Joico Blonde Life. (Pont: diluează amestecul cu balsam pentru obţinerea unei culori mai pastelate.)

Aplică pe părul umed, proaspăt spălat – lasă amestecul să acţioneze pentru 10 minute, apoi limpezeşte.
Pentru o colorare de durată, foloseşte vopseaua semipermanentă Color Intensity.
Formula de conversie: 30 ml Clear + 8 ml Soft Pink.

Machiajul care aduce magia…

Nimic nu putea pune în valoare mai bine părul roz al lui Katy decât un machiaj în acelaşi ton. Poţi “copia” şi tu look-ul strălucitor al lui Katy folosind aceste produse…

Buze: ruj Katy Kat Matte de la Covergirl, nuanţa Magenta Minx
Pleoape: fard Primal Colors Pressed Pigment de la NYX, nuanţa Hot Pink
Obraz: blush Extra Dimension de la MAC, nuanţa Rosy Cheeks
Gene: gene false Katy Kat Wink, varianta Kat Whiskers.

0 Comments

Leave a Comment