Katy Perry…Floarea de Cireş…şi Părul Roz

admintoni

In Blog Posted

Legal careers offer many different careers paths that cialis allow professionals to work in many aspects of legislative and judicial capacities. Alkohol kann kurzfristig die Stimmung heben und Hemmungen abbauen.
Joico a apărut recent în paginile People Magazine, graţie realizărilor profesionistului său, Rick Henry, de la salonul celebrităţilor Nine Zero One din Los Angeles, cel care a creat adorabila coafură în culoarea florii de cireş a lui Katy Perry pentru partea asiatică a celui mai recent turneu al cântăreţei. Acum îţi punem şi ţie la dispoziţie paleta de culori, formula şi chiar trucurile de frumuseţe folosite pentru a obţine acest look.

M-am îndrăgostit de o mulţime de flori de cireş, din Tokyo până în Coreea de Sud,” spunea Katy pe pagina ei de Instagram, unde a şi dezvăluit noua ei coafură roz. (Dar şi de o poşetă strălucitoare Hello Kitty, am adăuga noi.) Transformarea a fost surprinzător de simplă, deoarece Katy fusese vopsită blond platinat tot anul, ceea ce a fost perfect pentru utilizarea nuanţei roz a Joico Color Butter, un produs ce reprezintă o modalitate rapidă de a adăuga un plus de feminitate şi care durează până la 10 spălări. Acest produs hibrid combină colorarea amuzantă cu funcţia de reparare a firului de păr în acelaşi flacon – aşa că nu a fost de mirare că Rick l-a ales pentru celebrarea în stil propriu a noului turneu al lui Katy. “Am folosit Color Butter de la Joico, în nuanţa roz, pentru tot procesul de vopsire – e o gamă de colorare foarte uşor de utilizat,” a explicat Rick editorilor PeopleStyle. “Dat fiind că ea era deja blondă, întregul proces, de la început până la sfârşit, a durat cam 30 de minute.”

Cum obţii rozul lui Katy…

Amestecă 8 ml de Joico Color Butter, nuanţa Pink, cu 60 ml balsam Joico Blonde Life. (Pont: diluează amestecul cu balsam pentru obţinerea unei culori mai pastelate.)

Aplică pe părul umed, proaspăt spălat – lasă amestecul să acţioneze pentru 10 minute, apoi limpezeşte.
Pentru o colorare de durată, foloseşte vopseaua semipermanentă Color Intensity.
Formula de conversie: 30 ml Clear + 8 ml Soft Pink.

Machiajul care aduce magia…

Nimic nu putea pune în valoare mai bine părul roz al lui Katy decât un machiaj în acelaşi ton. Poţi “copia” şi tu look-ul strălucitor al lui Katy folosind aceste produse…

Buze: ruj Katy Kat Matte de la Covergirl, nuanţa Magenta Minx
Pleoape: fard Primal Colors Pressed Pigment de la NYX, nuanţa Hot Pink
Obraz: blush Extra Dimension de la MAC, nuanţa Rosy Cheeks
Gene: gene false Katy Kat Wink, varianta Kat Whiskers.

0 Comments

Leave a Comment