LPG Alliance, cel mai eficient tratament anticelulitic

admintoni

In Blog Posted

In ziua de azi, celulita si pielea flasca pot aparea in cazul oricarei fete, indiferent de varsta si de numarul de greutate. Apare pe fese, coapse, abdomen si pe brate si este aproape imposibil de indepartat doar cu o dieta sanatoasa si prin practicarea exercitiilor fizice in mod regulat. Esteticienii si specialistii in frumusete spun ca celulita, din pacate, poate fi indepartata cu succes doar prin efectuarea tratamentelor de remodelare corporala, ce au la baza masajul. Iar unul dintre cele mai eficiente tratamente de remodelare corporala din ultimii ani este endermologia realizata cu dispozitivul LPG Alliance.

Endermologia a aparut pentru prima data in jurul anilor ‘80, in Franta si a fost dezvoltata de Louis-Paul Guitay cu scopul de a trata arsurile si de a imbunatati aspectul tesutului cicatricial. In timp, el si-a dat seama ca acest tratament poate imbunatati si aspectul celulitei, astfel ca a inceput sa il foloseasca tot mai mult pentru tratarea acestei probleme inestetice cu care se confrunta atat de multe femei. Iar rezultatele au fost atat de satisfacatoare, incat sute de clinici de estetica medicala din intreaga lume au achizitionat dispozitivul LPG Alliance.

Tratamentul endermologic cu LPG Alliance nu este doar cel mai eficient mod de indepartare a celulitei din ziua de azi, dar este si singura tehnica de stimulare a pielii 100% natural, non invaziv si nedureros. Tratamentul combina o clapeta motorizata cu o rola cu aspiratie secventiala ce lucreaza simultan pentru a simula si mobiliza in totalitate zona pielii vizate.

Iata ce face, mai exact, LPG Alliance asupra pielii si ce beneficii ofera:

– activeaza lipoliza, adica procesul de indepartare a grasimilor din corp, stimuland astfel slabirea in centimetri si remodelarea corporala. De asemenea, imbunatateste circulatia sangelui si ofera o stare generala buna;

– masajul intens efectuat determina o crestere mai mare de proteine ce sunt necesare rejuvenarii pielii, cum ar fi colagenul si elastina. Totodata, sporeste productia de acid hialuronic pentru o fermitate mai buna a pielii;

– grabeste vascularizarea si dezvoltarea substantelor cu efect reparator pentru a ameliora aspectul arsurilor, cicatricilor si fibrozelor. Aceste substante trateaza, de asemenea, problemele de circulatie si diferitele patologii musculare, cum ar fi leziunile si contracturile.

LPG Alliance este un dispozitiv foarte performant, cu setari extrem de precise si, datorita senzorului integrat ASI (Alliance Skin Identity), functioneaza in mod personalizat la fiecare pacienta in parte, adaptandu-se perfect tipului ei de piele.

Acesta, pe langa faptul ca elimina celulita, imbunatateste fermitatea pielii, elimina grasimea si stimuleaza circulatia sangelui, indepartand astfel senzatia neplacuta de picioare grele si obosite.

Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate, tratamentul trebuie facut in mai multe sedinte, in functie de nevoile pacientei.

0 Comments

Leave a Comment