LPG Alliance, noua vedeta a salonului nostru

admintoni

In Blog Posted

Cu 30 de ani in urma, in Franta a aparut un termen ce, in timp, a devenit sinonim cu promisiunea de a indeparta celulita si aspectul inestetic al pielii: endermologia, un tratament de stimulare celulara efectuat prin proceduri mecanice, non-invazive si nedureroase. De-a lungul timpului, endermologia s-a realizat cu mai multe dispozitive, ultimul dintre ele fiind LPG Alliance, acesta fiind si cel mai performant si inovativ aparat de remodelare corporala pe care il gasim pe piata in ziua de azi.

Endermologia LPG Alliance este singura tehnica de stimulare mecanica a pielii care este in totalitate naturala, neagresiva si non invaziva, care stimuleaza in mod natural metabolismul celular si respecta complet ecologia pielii si a corpului, determinand in acelasi timp eliminarea grasimii din organism.

Este de cel putin 3 ori mai eficienta decat orice alta metoda de tratament anticelulitic, oferind rezultate vizibile dupa doar 3 sedinte. Specialistii care folosesc LPG Alliance sustin ca pacientele care se supun acestei tehnici observa o diminuare de pana la 5,3 centimetri in talie, pana la 67% mai putina celulita si o fermitate a pielii cu 71% mai mare decat inante de tratament.

Endermologia cu LPG Alliance reprezinta o sinergie de tehnologii avansate: o rola motorizata, un flaps motorizat si un aparat de aspiratie secventiala ce lucreaza simultan, oferind o rejuvenare fantastica a pielii.

Mai exact, tratamentul endermologic cu dispozitivul LPG Alliance vine cu urmatoarele beneficii:

– indeparteaza grasimea din zona corpului in care lucreaza;

– stimuleaza productia de colagen, elastina si acid hialuronic, trei substante ce pastreaza tineretea si prospetimea pielii;

– elimina aspectul inestetic de coaja de portocala al pielii, facand-o mai elastica si mai ferma.

Lucrand impreuna, rola motorizata si clapa motorizata combinate cu aspiratia secventiala reusesc sa stimuleze si sa mobilizeze tesutul pielii in adancime, in toate dimensiunile, ajungand astfel sa diminueze celulita intr-un mod mai eficient si mai putin dureros decat orice alta tehnica anticelulitica.

Iar asta nu e tot! Datorita faptului ca are integrat un senzor de identitate a pielii, dispozitivul LPG Alliance se adapteaza cu precizie fiecarei paciente in parte, oferindu-i astfel un tratament personalizat.

Cu siguranta, fiecare femeie care doreste sa se supuna acestui tratament pentru a scapa de celulita se intreaba de cate sedinte are nevoie. Ei bine, acest lucru este relativ. Doar in urma unei evaluari facute de un terapeut al clinicii in care se face endermologia se poate afla numarul exact de sedinte de care este nevoie. In timp ce unele femei care au o celulita mai putin proeminenta au nevoie de doar 6 sedinte, altele ar putea avea nevoie si de 10 sedinte pentru a obtine rezultatele dorite. Alternativ, se recomanda urmarea unei diete alimentare cat mai sanatoase si efectuarea unei sesiuni de 40-50 de minute de exercitii fizice de 3-4 ori pe saptamana.

0 Comments

Leave a Comment