Manichiura potrivita. Cele 3 tipuri de manichiura și avantajele lor

admintoni

In Blog Posted

Mâinile pot exprima extrem de multe, putând fi un adevărat instrument de comunicare pentru cei care gesticulează mult sau pentru cei care nu pot vorbi.

În cazul femeilor, mâinile pot fi inclusiv un element estetic, asortat la outfit și la starea de spirit.

Manichiura, fie ea colorată sau simplă, clasică sau permanentă, are capacitatea de a completă cu succes un întreg ansamblu format din haine, încălțăminte, accesorii, coafură și atitudine.

Câte tipuri de manichiură există?

Femeile care sunt în căutarea manichiurii perfecte au la dispoziție 3 opțiuni:

  • Manichiura clasică. Deși nu rezistă mai mult de 3 zile, este perfectă pentru cele care se plictisesc repede și vor diverstate. Se poate face acasă cu ojă achiziționată din comerț și este rapidă și eficientă.
  • Manichiura semipermanentă. Este mult mai rezistentă, păstrându-și integritatea pentru mai bine de două săptămâni. De regulă se face într-un salon specializat, însă se poate face și acasă dacă îți cumperi o lampă UV specială.
  • Manichiura cu gel. Este cea mai rezistentă manichiură, fiind și cea mai controversată. Dat fiind faptul că modifică structura unghiei, nu este iubită de toată lumea. Totuși, este o variantă ideală pentru femeile obișnuite să își roadă unghiile și pentru cele care caută perfecțiunea. Manichiura cu gel asigură cele mai uniforme unghii și din punct de vedere vizual este perfectă.
manichiura

Sfaturi pentru manichiura perfectă

Chiar dacă mergi la salon și indiferent care este tipul de manichiură pe care îl alegi, este bine să urmezi o serie de sfaturi.

În primul rând, încearcă să folosești dizolvanți fără acetonă pentru curățarea ojei vechi, în așa fel încât unghia să nu fie deshidratată.

Nu te sfii sa folosești pila de unghii pentru a le aduce pe toate la aceeași lungime și formă și să împingi cuticulele, tot pentru uniformizare.

O unghie îngrijită va arăta mult mai bine cu ojă pe ea, indiferent de tipul de manichiură pe care îl dorești.

Asigură-te că ai o alimentație corectă și păstrezi mereu mâinile curate și hidratate. Alimentatia este extrem de importanța, deoarece poate păstra sanatatea mâinilor și a unghiilor, usurand munca celor din saloanele de manichiura și asigurându-ți o îngrijire facilă.

Nu este neaparata nevoie sa mergi într-un salon manichiura pentru a-ți face unghiil, însă dacă vrei ca totul sa iasă ca la carte este recomandat.

0 Comments

Leave a Comment