Manichiura semipermanenta, una dintre cele mai bune optiuni

admintoni

In Blog Posted

In ziua de azi, exista diferite alternative care promit unghii colorate, stralucitoare si frumoase pentru o perioada mai lunga. Una dintre aceste alternative este manichiura semipermanenta.

Manichiura semipermanenta este ideala pentru femeile ocupate, care nu au timp sa mearga in fiecare saptamana la salonul de infrumusetare. Aceasta noua tendinta, care, potrivit specialistilor, este esentiala pentru femei, este de asemenea una dintre cele mai solicitate tipuri de manichiura deoarece se caracterizeaza prin durata prelungita a ojei, iar oja nu numai ca nu afecteaza sanatatea unghiilor, dar nici nu le face mai subtiri sau mai sensibile. Totodata, manichiura semipermanenta este mai ieftina, mai putin nociva si mai usor de realizat decat manichiura cu acryl, o alta tendinta in saloanele de frumusete din prezent.

manichiura

In general, manichiura semipermanenta se pastreaza pe unghii circa 3 saptamani. Cu toate acestea, daca vrei sa ai unghiile impecabile si sa nu se vada inestetic radacinile crescute, se recomanda refacerea manichiurii o data la doua saptamani. Se poate face si acasa, insa cel mai bine ar fi sa se realizeze intr-un salon unghii, de catre o manichiurista care stie cum sa realizeze procedeul complex de aplicare, acesta implicand si folosirea unei lampi UV (cu raze ultraviolete). Practic, inainte de aplicarea produsului pe unghii, acestea se curata, li se taie atent cuticulele, iar suprafata unghiilor este matuita pentru a fi cat mai fine. Apoi, urmeaza aplicarea ojei semipermanente in nuanta aleasa de clienta, care se va usca imediat sub lumina lampii UV, fixandu-se bine pe unghii.

Avantajele manichiurii semipermanente:

– Manichiura semipermanenta face ca unghiile sa fie mai luminoase decat atunci cand se foloseste oja traditionala. De asemenea, culoarea ramane intacta pana la cresterea unghiei sau pana la refacerea manichiurii. Totodata, este un tip de manichiura foarte versatil, avand posibilitatea de a utiliza atat nuante metalice, cat si nuante mate sau stralucitoare, unele dintre acestea modificandu-si culoarea la schimbarea temperaturii, dar si oje cu efecte de cameleon sau de oglinda.

Are o durata si o rezistenta uimitoare. Manichiura semipermanenta poate dura mai mult de cincisprezece zile, in functie de cresterea unghiilor clientei. Datorita acestui fapt a devenit cea mai buna alternativa pentru femeile ocupate, care nu au timp sa mearga frecvent la salon.

– Uscarea sa este imediata. Spre deosebire de manichiura traditionala, care poate fi distrusa din neatentie de la scaunul din salon pana la usa de la iesire, aceasta manichiura iti permite sa-ti reiei activitatea imediat, deoarece odata ce este pusa sub razele lampii UV se usuca instantaneu.

0 Comments

Leave a Comment