Merita sa apelezi la un tratament complet anti ageing? Ce trebuie sa stii despre o astfel de procedura?

admintoni

In Blog Posted

Trecerea timpului vine cu o serie de marcaje asupra corpului nostru. Cu siguranța, după ce depasim 25 de ani pielea începe sa nu mai para chiar atât de tânăra ca odinioara, oasele incep sa doara si parul isi permite luxul de a elibera cate un fir alb.

Nu poti intoarce timpul, insa ceea ce poti face este sa iti ingrijesti mai bine corpul, i nsasa fel incat sa nu se vada efectele inbatranirii. Daca simti ca organismul tau nu mai produce suficient clagen, elastina si acid hialuronic, este bine sa te orientezi catre un tratament anti ageing.

Ce este un astfel de tratament?

Este o solutie prin care se pastreaza nivelul acidului hialuronic, a colegenului si a elastinei la o valoare normala, in asa fel incat pielea sa isi pastreze fermitatea. Exista mai multe clinici antiageing pe piata, motiv pentru care este bine sa te informezi cu foarte mare atentie inainte de a apela la oricare dintre solutiile pe care le gasesti promovate. Tonistoenescu.ro, spre exemplu, este o varianta foarte buna, care iti poate oferi aparatura moderna.

Este bine de stiut ca inainte de a apela la o solutie anti ageing este indicata o consultatie si un plan de tratament. Anti-ageingul nu este o simpla curatare a tenului, ci este un procedeu destul de complex care trebuie sa fie adaptat fiecarei cliente in parte.

Cand se vad efectele unui tratament anti-geing?

Daca este bine realizat, aparatura este moderna si persoanele care il efectueaza sunt bine pregatite, rezultatele ar trebui sa se vada inca de la prima sedinta. Evolutia este una continua, atata vreme cat se merge cu frecventa la clinica de estetica aleasa si se respecta procesul de ingrijire recomandate de specialisti.

In general, timpul de la inceperea tratamentului pana la rezultate foarte bune poate sa varieze in functie de tratamentul ales, de tratamentele efectuate in trecut sau de substratul morfologic.

Cum trebuie sa alegi clinica anti-ageing?

Informandu-te! Incearca sa afli cat mai multe informatii despre produsele folosite, cum ar fi acidul hialuronic, care poate avea diverse grade de calitate. De asemenea, afla pareri ale altor paciente, referitor la clinica pe care ai ales-o si asigura-te ca toate produsele si aparatele folosite sunt de o calitate superioara.

In general, alegerea salonului unde iti faci tratamente anti ageing este pe termen lung, asadar, poti sa iti iei timp pentru a avea rezultate cat mai bune.

0 Comments

Leave a Comment