Sfaturi de înfrumusețare pe care ți-ai fi dorit să le cunoști mai devreme

admintoni

In Blog Posted

Cu toții ne dorim să arătăm bine, trebuie să recunoaștem asta. Așadar, cumpărăm toate produsele cosmetice menite să ne păstreze pielea sănătoasă, fără riduri și care să ne facă părul puternic și extra strălucitor. Într-adevăr, cumpărăm câteva dintre aceste produse; dar cine și le poate permite pe toate? Și totuși, frumusețea rămâne o parte foarte importantă a vieții noastre, motiv pentru care ne îndreptăm spre alte alternative, mai rentabile.

Uneori, aceste soluții alternative sunt chiar mai eficiente decât cosmeticele. Puteți lua în considerare aceste cinci  sfaturi pe care vi le prezentăm astăzi. Pe baza ingredientelor naturale, aceste metode sunt foarte ușor de realizat acasă și, probabil, dețineți deja toate ingredientele de care aveți nevoie.

 Toți oamenii sunt diferiți, astfel încât unele dintre aceste trucuri pot funcționa mai bine decât altele, dar cu siguranță toate merită încercate.

  • Sarea, înlocuitorul cleanser-ului

 Apa sărată este foarte buna pentru pielea dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să dizolvați puțină sare în apă, rezultând o soluție destul de concentrată. Înmuiați un prosop în acest lichid și aplicați-l pe față. Lăsați-l să acționeze timp de aproximativ 10 minute. Acest lucru va face ca tenul să  arate foarte proaspăt și este, de asemenea, o modalitate eficientă de a reduce petele.

hidratare-fata
  • Ulei pentru buze mai pline

Orice fel de ulei poate fi folosit pentru a vă ajuta buzele să pară mai pline. Aplicați puțin pe o periuță de dinți moale și periați ușor buzele. După doar un minut veți observa o diferență semnificativă.

  • Ulei de măsline pentru o piele uimitoare

Probabil ați auzit cât de bun este uleiul de cocos, dar știți ce altceva are un efect incredibil asupra pielii dvs.? Ulei de măsline. Vă face curăță pielea, ulterior lăsând-o moale și netedă.  

În primul rând, va trebui să vă deschideți porii (stând cu fața la aburi). Apoi masați uleiul pe ten timp de aproximativ șapte minute. Repetați la fiecare patru zile și veți observa o îmbunătățire considerabilă. Funcționează ca o magie!

  • Miere pentru coșuri

Încă din antichitate mierea a fost folosită eficient împotriva coșurilor.

Aplicați puțină miere pe coșuri și lăsați-o să acționeze timp de 15 minute. Spălați-o cu apă caldă și veți vedea acestea au fost reduse semnificativ în dimensiune și acum sunt mai puțin vizibile.

  • Bicarbonat de sodiu pentru firele de păr crescute sub piele

Bicarbonatul de sodiu funcționează ca un farmec împotriva firelor crescute sub piele. Faceți o pastă groasă din 1 linguriță de bicarbonat de sodiu, 1 linguriță de fulgi de ovăz măcinat și 1 lingură de apă. Se amestecă bine și se aplică pe piele. După 5 minute clătiți amestecul cu apă călduță.

Toate aceste ingrediente sunt ieftine și toate aceste trucuri sunt foarte simple! De ce nu încercați aceste remedii? Doar fiți răbdători: schimbarea este uneori lentă, dar asta nu înseamnă că veți renunța! Pe lângă toate aceste trucuri, zâmbetul este cel mai frumos „accesoriu” pentru înfrumusețare. În concluzie, zâmbiți mereu și cu siguranță și tenul dumneavoastră va radia!

0 Comments

Leave a Comment