Top 3 beneficii ale epilarii cu ceara

admintoni

In Blog Posted

Ati auzit totul deja, atat de bine, cat si de rau despre ceara. Ei bine, suntem aici sa laudam epilarea cu ceara ca fiind una dintre cele mai bune metode de epilare! in afara de durerea care este simtita inevitabil atunci cand parul va este scos din radacina, ceara ofera multe beneficii uimitoare. Cu siguranta merita sa va „sacrificati” putin pentru a avea o piele neteda, matasoasa, cu regenerare mai fina – garantata.

  • Veti avea parte de o regenerare mai fina a parului intre intalnirile pentru epilare

   Exista un motiv bun pentru care regenerarea pare mai lenta cand este folosita ceara: parul este smuls din radacina. in acest fel, pielea va ramane neteda o perioada mai lunga de timp – de la reinnoirea foliculului de par pana la momentul in care axul parului ajunge la suprafata pielii-. Acest intreg proces dureaza de obicei trei pana la patru saptamani, timpul mediu care trece intre programarile pentru epilare. Dimpotriva, atunci cand folositi lama, aparatul de ras taie doar axul parului de pe suprafata pielii. Dupa cum va puteti imagina, acesta este acelasi motiv pentru care toata lumea va va cere sa stati departe de aparatul de ras daca ati ales sa va exilati cu  ceara in mod regulat. Ritmul de crestere al  parului poate fi perturbat daca veti folosi lama. La sfarsitul zilei, veti vedea cu siguranta diferenta,  odata ce incepeti sa va epilati cu ceara constant, iar acesta este unul dintre cele mai bune avantaje pe care le puteti obtine de la aceasta.

Girl, Wrapped, In A Towel, Shaves, Legs, Machine
  • Parul va creste din ce in ce mai rar si mai subtire

   Acest lucru se datoreaza faptului ca epilarea cu ceara scoate parul din radacina, ceea ce face ca foliculul sa se slabeasca in timp. Foliculii de par slabi produc par mai fin si mai subtire. Cu toate acestea, genetica inca determina cea mai mare parte a caracteristicilor parului dvs., cum ar fi grosimea, culoarea si rata de crestere. Nu va asteptati la o schimbare dramatica a grosimii firului de par dupa doar cateva intalniri. Va fi nevoie de ceva timp pentru a vedea o schimbare substantiala.

  • Pielea va avea parte de o exfoliere blanda

   Ceara se „dezlipeste” de stratul exterior al pielii, ceea ce inseamna ca pielea va mai fina si mai stralucitoare, dar tineti cont ca ceara nu este o metoda de exfoliere. De fapt, este foarte recomandat sa exfoliati pielea cu cateva zile inainte de programare pentru a pregati pielea pentru procedura. Nu exfoliati in aceeasi zi a intalnirii, deoarece acest lucru va poate face pielea prea sensibila.

  • Va veti bucura de atentia unui estetician profesionist

   Acesta ar trebui sa fie primul si principalul motiv pentru care ar trebui sa alegeti intotdeauna sa efectuati epilarea cu ceara cu ajutorul unui profesionist inainte de a incerca procedura acasa. Profesionistii stiu exact cum sa se ocupe de fiecare etapa a procesului, au tehnicile potrivite si multa experienta in spate. in plus, salonul ofera o experienta completa de relaxare.

In cazul in care nu aveti deloc experienta, nu va puneti pielea in pericol acasa, mergeti la un estetician profesionist!

0 Comments

Leave a Comment